Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Ταξική αλληλεγγύη στους άνεργους του δήμου Κορυδαλλού Διανομή τροφίμων και παράθεση γεύματος - Πάσχα 2015

Η ΛΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ και ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ αντιλαμβανόμενη τις δυσκολίες που βιώνουν οι οικογένειες των ανέργων, των εργατών αλλά και όσες πλήττονται οικονομικά στις μέρες μας εξαιτίας της βάρβαρης αντεργατικής – αντιλαϊκής πολιτικής κυβέρνησης και Ευρωπαϊκής Ένωσης, οργανώνει για πέμπτη συνεχή χρονιά διανομή τροφίμων και παράθεση γεύματος στους άνεργους και τις οικογένειες των, της πόλης μας, για την εορταστική περίοδο του Πάσχα 2015.

Κόντρα στις λογικές της φιλανθρωπίας, που θέλουν να καλύψουν τις τρύπες του συστήματος για να μας καταντήσουν επαίτες, η ΛΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ και ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ  παλεύει ώστε όλοι οι άνεργοι, οι οικογένειες τους και τα παιδιά τους να σταθούν όρθιοι μπρος στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και ενεργά να διεκδικήσουν όλα όσα δικαιούνται και θα έπρεπε να έχουν τον 21ο αιώνα, εργασία για όλους, δωρεάν παιδεία για τα παιδιά τους, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, ασφάλιση, κά.

Τα περισσότερα τρόφιμα συλλέχθηκαν με κινητοποιήσεις της ΛΑΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ και ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ έξω από καταστήματα τροφίμων της περιοχής, όπου αρκετοί συμπολίτες μας δηλώνοντας έμπρακτα τη ταξική τους αλληλεγγύη παρέδιδαν στα μέλη της ΛΑΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, κατά την έξοδο τους από τα καταστήματα που ψώνιζαν, όσα τρόφιμα είχαν τη δυνατότητα από το υστέρημα τους να αγοράσουν. Επίσης υπήρξαν και αρκετοί που παρέδωσαν ιδιόχειρα τρόφιμα στο χώρο της ΛΑΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ και ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, Κρέσνας 10.

Η διανομή των τροφίμων στους άνεργους και τις οικογένειες τους θα γίνει τη Πέμπτη 9 Απριλίου 2015 και ώρες: 10 π.μ - 1 μ.μ. και 6 μ.μ. - 9 μ.μ. στο χώρο της ΛΑΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, Κρέσνας 10.

Επίσης τη Δευτέρα 27 Απριλίου 2015 και ώρα 1μ.μ. θα παρατεθεί γεύμα στους άνεργους και τις οικογένειες τους στο χώρο της ΛΑΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, Κρέσνας 10.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από τη διαλογή και ταξινόμηση των τροφίμων στο χώρο της ΛΑΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, Κρέσνας 10.