Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Με γεια η νέα μεταγραφή του ΣΥΡΙΖΑ !!!

Πόσο ΞΕΚΑΘΑΡΑ αλήθεια γίνονται τα πράγματα εκεί κάτω στη βάση, στη παραγωγική διαδικασία, μέσα στα εργοστάσια και τις μεγάλες εταιρίες!

Εκεί,όπου ο κάθε εργαζόμενος γνωρίζει τον διπλανό του, το τι πιστεύει, το πώς ενεργεί και γενικά το τι ρόλο "παίζει".  Εκεί λοιπόν στη βάση κανείς δεν μπορεί να κρυφτεί, πέφτουν τα προσωπεία και αποκαλύπτεται η πραγματικότητα. 

Για του λόγου το αληθές παραθέτουμε παρακάτω σχετικό δελτίο τύπου που κοινοποιήθηκε στους εργαζομένους του ομίλου ΙΝΤΡΑΚΟΜ:

Δελτίο Τύπου της Συνδικαλιστικής Παράταξης ΑΕΕ του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΙΝΤΡΑΚΟΜ 

Σήμερα όλοι πήραμε μια ανακοίνωση που λέει ότι η ΑΚΕ προσκαλεί το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Α. Μητρόπουλο σε συγκέντρωση μέσα στην ΙΝΤΡΑΚΟΜ για να αναπτύξει τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Για να «θυμούνται οι παλαιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι» η ΑΚΕ είναι:
  1. Η παράταξη που το 2009 με παρόμοιο τρόπο έφερε τον Πάγκαλο στην ΙΝΤΡΑΚΟΜ 
  2. Η παράταξη που για 30 χρόνια εκπροσωπεί την ΠΑΣΚΕ. 
  3. Η παράταξη που το 2007 είχε προτείνει (πρωτοπορώντας τότε) να χαρίσουμε το δώρο των Χριστουγέννων στην εργοδοσία για να μην κάνει απολύσεις 
  4. Η παράταξη που χειροκροτούσε τις μηδενικές αυξήσεις για τόσα χρόνια 
  5. Η παράταξη που σταθερά ΔΕΝ διεκδικεί επαναφορά των μισθών και των δικαιωμάτων 
  6. Ο εκπρόσωπος της εργοδοσίας μέσα στο συνδικάτο
  7. Η παράταξη που ΠΑΝΤΑ έβαζε και ακόμα βάζει πλάτη για να υλοποιηθούν οι αντεργατικού σχεδιασμοί της εργοδοσίας μέσα στην ΙΝΤΡΑΚΟΜ
Κάθε καλοπροαίρετος άνθρωπος που αισθάνεται «αριστερός», εάν δεν τον έχουν ακόμα κλονίσει:
  1. Οι κωλοτούμπες του ΣΥΡΙΖΑ που από το θα σκίσουμε τα μνημόνια πέρασε στην επαναδιαπραγμάτευση, αλά Ζάπειο !,2 3 κλπ 
  2. Οι δηλώσεις του Τσίπρα ότι από το βάθος της καρδιάς του λέει ότι η Ελλάδα ανήκει στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ 
  3. Οι δηλώσεις του Τσίπρα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται για να σώσει το Ευρω΄και την ΕΕ και όχι για να την πολεμήσει 
  4. Οι κωλοτούμπες του ΣΥΡΙΖΑ που από την κατάργηση των εφαρμοστικών νόμων πέρασε στο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης που τάζει ψίχουλα στην ακραία φτώχεια, ότι τα δικαιώματα θα επανέλθουν «ανάλογα με την πορεία της οικονομίας». 
  5. Οι κωλοτούμπες του ΣΥΡΙΖΑ που αποκλείει συνεργασία με Ποτάμι, ΠΑΣΟΚ κλπ την ίδια στιγμή που λέει ότι το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης θα εφαρμοστεί μόνο αν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτοδύναμος (άρα μπορεί να κάνει κυβέρνηση με αυτούς που τάχα δε θα κάνει και βέβαια προετοιμάζει αυτούς που θεωρεί αδαείς για να κάνει πίσω ακόμα και από τη ψυχούλα της Θεσσαλονίκης 
  6. Το γεγονός ότι στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ έχει θέσει η Τζάκρη που έχει ψηφίσει και τα 3 μνημόνια και άλλοι όμοιοί της… 
Νομίζουμε ότι πρέπει να κλονιστεί από την πρόσφατη «μεταγραφή» της ΑΚΕ στο ΣΥΡΙΖΑ, όχι μόνο επειδή το «βαθύ», συστημικό ΠΑΣΟΚ πήρε πλέον την απόφαση να πάει στο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά επειδή η συγκεκριμένη μεταγραφή υποδηλώνει ότι πλέον τμήματα του μεγάλου κεφαλαίου της Ελλάδας και μάλιστα που ανήκουν στο σκληρό πυρήνα, πλέον είναι με το ΣΥΡΙΖΑ και προφανώς δεν είναι με το ΣΥΡΙΖΑ για να επανέλθουν μισθοί, συντάξεις και δικαιώματα, αλλά επειδή βλέπουν ότι με το ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να εξασφαλιστεί πιο αποτελεσματικά η συνέχιση της σημερινής πολιτικής, να ξεγελαστεί ο λαός και να λουφάξει περιμένοντας την «ανάσταση των νεκρών» τη μέρα δηλαδή που η ΕΕ θα γίνει φιλολαϊκή.

Όσοι λοιπόν προβληματίζονται από όλα αυτά έχουν καιρό να πάρουν τις αποφάσεις τους….