Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Στο όνομα της Αριστεράς ελάτε να σώσουμε την ΕΕ, το ευρώ, τους μονοπωλιακούς ομίλους...!!!

"Έχει μεγάλο θράσος ο κ. Τσίπρας. Επιδιώκει να εκβιάσει όσους νοιώθουν αριστεροί. Αυτό, λοιπόν, που είναι αδιανόητο είναι να ζητάει από το ΚΚΕ, στο όνομα μάλιστα της αριστεράς, να πάμε μαζί "να σώσουμε", όπως ο ίδιος είπε, την ΕΕ, το ευρώ, τους μονοπωλιακούς ομίλους, να ξεχάσει ο λαός, όσα όλοι αυτοί του πήραν, όλα όσα έχασε. Λίγη τσίπα δεν βλάφτει!" δήλωσε ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

"Δεν θα δώσουμε ψήφο ανοχής σε μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ" τόνισε νωρίτερα ο βουλευτής του ΚΚΕ, Μάκης Παπαδόπουλος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, μετά την συνέντευξη Τσίπρα στο Star, στην οποία δήλωσε πως προσβλέπει μόνο σε ψήφο ανοχής του ΚΚΕ, σε επίπεδο συνεργασιών.

"Το να ζητάς από το ΚΚΕ ψήφο ανοχής, είναι σαν να ζητάει κάποιος που σκοπεύει να ταξιδέψει από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη, να συνταξιδέψει με κάποιον που πάει από την Αθήνα στην Καλαμάτα" τόνισε ο βουλευτής.

Πρόσθεσε πως το ΚΚΕ έχει συγκεκριμένες προγραμματικές κατευθύνσεις και θα δώσει το "παρών" ή μάλλον θα "πρωταγωνιστήσει" σε μία διακυβέρνηση για μία Ελλάδα έξω από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ, στην οποία δεν θα υπάρχει μερική απασχόληση και μονοπώλια. "Αυτό το πρόγραμμα με του ΣΥΡΙΖΑ είναι η μέρα με τη νύχτα" δήλωσε.

"Είναι πρόκληση να έχουμε ένα τέτοιο αίτημα από μια δύναμη που λέει πως δεν θα αλλοιώσει πρόγραμμά της και μάλιστα ζητεί αυτοδυναμία για να μην το αλλάξει" σημείωσε ο βουλευτής του ΚΚΕ.