Ποιοι Είμαστε


Στη ΛΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ και την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες που βιώνουν οι οικογένειες των ανέργων, των εργατών αλλά και όσες πλήττονται οικονομικά στις μέρες μας εξαιτίας της βάρβαρης αντεργατικής – αντιλαϊκής πολιτικής κυβέρνησης και Ευρωπαϊκής Ένωσης, προχωράει ένα ακόμη βήμα στη ταξική αλληλεγγύη με τη λειτουργία ΔΩΡΕΑΝ Καλλιτεχνικών Μαθημάτων / Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων, που απευθύνεται σε όλους και σε όλες τις ηλικίες, επειδή και ο Πολιτισμός είναι δικαίωμα του Λαού.

Στόχος μας είναι τα παιδιά των λαϊκών οικογενειών, οι γονείς, οι νέοι, ηλικιωμένοι,  άνεργοι και εργάτες, όλοι, να βρουν χώρο ψυχαγωγίας, δημιουργίας, έκφρασης και κοινωνικοποίησης σε δραστηριότητες διαφορετικές που θα τους φέρουν σε επαφή με τη Λαϊκή παράδοση, τέχνη και τον πολιτισμό, απέναντι στην υποκουλτούρα που μας βομβαρδίζει.

Παράλληλα ο χώρος των εκδηλώσεων λειτουργεί και ως ΣΤΕΚΙ που μπορούμε να καθίσουμε να πιούμε το καφέ μας, να παίξουμε τάβλι, σκάκι, πινγκ-πονγκ, να διαβάσουμε βιβλία από τη βιβλιοθήκη μας και να συζητήσουμε.


Όλα τα Καλλιτεχνικά μαθήματα καθώς και οι Πολιτιστικές δράσεις, γίνονται στην αίθουσα της Λαϊκής Επιτροπής στην οδό Κρέσνας 10-12 (κάθετος στην οδό Αθηνάς, κοντά στη Πλ. Ελευθερίας).


Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε
στα τηλέφωνα: 

6945165967 (Λαϊκή Επιτροπή / Καλλιτεχνικά Μαθήματα και Πολιτιστικές Δραστηριότητες) 
6937520370 (Επιτροπή Ανέργων / Ενισχυτικά Μαθήματα Γυμνασίου και Λυκείου)

ή στο email: laiki.epitropi.korydalloy@gmail.com